fbpx

Wil je op een leuke en ontspannen manier de bezienswaardigheden van Den Bosch ontdekken? Boek dan een fietstour met gids langs de highlights van de hoofdstad van Noord-Brabant. In 2 uur tijd fiets je samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Den Bosch, zoals de Sint-Janskathedraal, de Vestingwerken, het standbeeld van Zoete lieve Gerritje, de Drakenfontein met de Gouden Draak en nog veel meer. Tijdens de tour zal de gids ook tips geven over de leukste plekjes waar je iets kan eten of drinken in bourgondisch Den Bosch. Een fietstour is een aanrader tijdens een dagje Den Bosch en is ook heel leuk met een grote groep of je gezin!

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Den Bosch bent!

fietstour den Bosch uilenburgDen Bosch staat natuurlijk bekend als een stad met veel historie en waar je goed kunt winkelen, maar ook om het bourgondische leven, met veel cafés, restaurants en gezellige terrassen. De lokale gids neemt je mee door gezellige oude buurten als De Uilenburg en het Museumkwartier. Je fietst via de vestingroute over de oude verdedigingslinie van Den Bosch en maakt kennis met het groenste stukje van de stad, Het Bossche Broek. Uiteraard worden er ook leuke anekdotes, fabels en feiten uit de Bossche geschiedenis verteld. Een heerlijke tour om je bezoek aan de hoofdstad van Brabant mee te beginnen!

fietstour den bosch 3Doordat de lokale gids Den Bosch op z’n duimpje kent krijg je ook veel handige en persoonlijke tips voor de rest van je verblijf. Dit maakt een fietstour in Den Bosch niet alleen de handigste manier om de Brabantse hoofdstad beter te leren kennen, maar ook dé manier om alles uit je bezoek aan Den Bosch te halen. Na deelname aan deze fietstocht weet je meer over deze gezellige stad en weet je precies wat je verder nog wilt zien en doen. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor het maken van foto’s en stop je regelmatig. Bij regen krijg je een poncho of mag je de fietstocht gratis verzetten of annuleren.

BajaBikes is een Nederlandse organisatie die fietstours organiseert door Den Bosch en 175 andere steden overal ter wereld. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Den Bosch bezoekt. De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Den Bosch duren gemiddeld 2 uur.