fbpx

De lekkerste gerechten die Bosschenaren bestellen om thuis op te eten

Deze maand is het alweer drie jaar geleden dat Deliveroo Den Bosch binnen kwam fietsen. Deliveroo is in de data gedoken om de eetpatronen van de Bosschenaren onder de loep te nemen.
Op nummer 1 van de favoriete gerechten die de Bosschenaren bestellen om thuis op te eten staat de Famous chicken cha sieuw taco van restaurant Fifty Fifty. Toch vinden ook de Bosschenaren een bolletje ijs niet te versmaden, want op nummer twee staat een heerlijk straciatella ijsje ijssalon Frezzo. En op nummer 3 staat de frikandel speciaal speciaal van Friethuys Kwibus.

Ook falafel en poké bowls zijn populaire gerechten voor thuis. De falafel is het lekkerste bij restaurant Yalla Yalla. En de poké bowls? Die kan je het beste bestellen bij Poké Perfect.

Deliveroo Top 10 Den Bosch

Dit zijn Deliveroo’s top 10 populairste gerechten in Den Bosch:
1. Famous chicken cha sieuw taco – Fifty Fifty
2. Stracciatella-ijs – Frezzo
3. Frikandel speciaal – Friethuys Kwibus
4. Burrito – Chidoz
5. Classic Margherita – Pizzabar Deeg
6. Spareribs – Ribsfactory
7. Shrimp & Egg – Vietnamama
8. The Witzel – Poké Perfect
9. Authentic Yallafel Wrap – Yalla Yalla
10. Pappardelle pistachio en garnalenpesto – Tina Pica

Gezond of toch niet?

Bij restaurant Fifty Fifty in Den Bosch hoef je niet te kiezen, en het is daarom geen wonder dat deze op nummer een in de lijst staat. Deze unieke tacobar heeft van elk ongezond gerecht dat ze op het menu hebben staan, ook een gezonde variant. Bosschenaren bestellen hier het liefste een Chicken cha sieuw burrito, die zeker in de categorie ‘guilty pleasures’ valt. Meer zin in iets gezonds (of heb je net die frikandel speciaal van Friethuys Kwibus op)? Dan zijn er genoeg heerlijkheden op de menukaart om van te kiezen.