fbpx

oerderijwinkel van der Heijden in Den Dungen heeft een groot assortiment verse groenten en fruit.  Een stapeltje plastic kratten op een karretje dient als winkelwagen. Alle producten komen vers van het land.

Verse groenten en fruit

Verse fruit boerderijwinkel den dungen

In het seizoen vind je er  aardbeien, kersen, gewone pruimen, reine Claude pruimen, frambozen, bramen, bessen en nog veel meer.  Maar ook verse groenten zoals asperges in het aspergeseizoen. En allemaal van topkwaliteit en supervers. De mensen in de winkel geven je ook graag advies over de bereiding van de producten.

 

spekbonenSeizoen produkten die je niet vaak in de supermarkt vindt

Maar nog leuker is dat je in deze boerderijwinkel seizoenproducten aantreft die je niet vaak in supermarkten vindt. Eind juli vind je er gerookte knoflook. Deze is gemakkelijk te pellen in royale tenen. Ideaal voor vegetariërs die op deze manier er in slagen om een rookaroma aan gerechten toe te voegen.

In augustus en september zijn er spekbonen uit eigen tuin verkrijgbaar.  De spekboon is de wat vleziger variant van de sperzieboon en smaakt zoetig. Dop de spekboon door de beide puntjes eraf te snijden.  Snijd de spekbonen in stukjes van 1,5 cm en kook ze 25 tot 30 minuten.

Culinaire specialiteiten

 

specialiteiten boerderijwinkel den dungen

Er worden ook specialiteiten verkocht zoals jam in weckpotjes, nootjes van Des Noots en andere culinaire hebbedingetjes. e vindt van der Heijden op circa 10 minuten fietsen vanaf den Bosch.

Adres:
Boerderijwinkel van der Heijden
Bosscheweg 54, Den Dungen.