fbpx

Ben je in Den Bosch en heb je zin in iets lekkers? Of ben je de lekkerste wandeling van Den Bosch aan het lopen en heb je al heel wat typische Bossche specialiteiten geproefd? Dan is het nu tijd voor een fris en fruitig alternatief. Midden in het centrum van Den Bosch, aan de Vughterstraat 34, kun je verse aardbeien kopen. aardbeien met granola en aardbeien met slagroomDeze zijn niet alleen hartstikke lekker, maak ook nog eens gezond: aardbeien zitten bomvol vitamine C én bevatten weinig calorieën.

Lekkere verse aardbeien

De lekkerste aardbeien zijn de aardbeien die rijp geplukt worden en een zo kort mogelijke weg afleggen tussen de kweker en de consument.  De verse aardbeien in de walk in zijn glanzend rood, helemaal gaaf, droog en ze voelen stevig aan. En dat is wat je ziet en proeft in deze winkel.

 Aardbeien op het menu

In de aardbeien walk in hangt het menu aan de muur.  menu aardbeien walk inNaast aardbeien met slagroom, aardbeien granola en aardbeien met chocolade kun je er ook gewoon een doosje aardbeien kopen. Het aardbeienseizoen uit de volle grond loopt van juni tot september, maar telers kunnen het hele jaar lang heerlijke aardbeien aanbieden.

Aardbeien walk-in Den Bosch

De winkel in Den Bosch is tijdens het aardbeienseizoen (van april tot oktober) geopend. De eigenaren van de walk in, Jan en Brigitte van den Elzen, hebben ook een aardbeien drive in in Uden. I n 2020, tijdens het begin van de corona crisis was het in Uden soms een gekkenhuis met enorme files en mensen die een paar uur in de file stonden voor de inmiddels bekende aardbeien van Jan en Brigitte. Gelukkig kun je in Den Bosch gemakkelijk even binnen lopen en hoef je niet in de file te staan.