fbpx

Het Little Duke Hotel is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Stationsweg, direct tegenover het Centraal Station van den Bosch. Het hotel werkt met self-check-in. Self Check-in betekent dat je bij aankomst met een code op een Ipad zelf kunt inchecken. In de directe omgeving vind je Bakkerij Jan de Groot, bekend van de Bossche Bollen en je loopt binnen enkele minuten in de binnenstad van Den Bosch.

Little Duke Hotel heeft 16 kamers verdeeld in Little Rooms (12 m2), Standard Rooms (15 m2), Big Rooms (20 m2) en meerdere Specials (25 m2). Iedere kamer heeft zijn eigen karakter. Sommige kamers hebben prachtige oude raampartijen en dakkapellen en andere kamers hebben extra veel daglicht of zelfs een panoramisch uitzicht. De ene kamer is heel romantisch en cosy terwijl een andere kamer zich leent om hele dagen te werken op je laptop. e kamers zijn voorzien van luxe en extra lange boxspringbedden met een heerlijk donzen dekbed en de beste kwaliteit linnen, aparte badkamers met douche, toilet, föhn en verwarmde spiegel, natuurlijke en biologische cosmetica. Er is gratis Wifi beschikbaar in alle kamers, zonder password en gratis Netflix om de avond door te komen.
Hotelgasten zijn welkom bij het eronder gelegen Coffeelab voor ontbijt, lunch en hier kun je tot ’s avonds laat terecht om te eten, drinken, werken en ontmoeten.

Little Duke Hotel
Stationsweg 33,
5211 TV Den Bosch