fbpx

Den Bosch is een unieke horeca zaak rijker. Restaurant Pompen en Verlouw is gevestigd aan de Parklaan 27 in Den Bosch en heeft terras met een prachtig uitzicht op Het Bossche Broek.

Het leuke aan dit restaurant is dat het samen met een gietvloerenbedrijf DRT en MisterDesign (meubels en verlichting) is gevestigd in de voormalige Ford garage waarvan de ingang zich aan de Vughterstraat 278 bevindt. Deze garage is in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd. Het pand kenmerkt zich qua architectuur in de vormentaal van de nieuwe zakelijkheid, maar heeft ook kenmerken van het expressionisme. De industriële elementen en de warme kleuren van de oude garage zijn ook doorgevoerd in het restaurant. Via een doorloop kun je vanuit het restaurant de eigentijdse meubel-interieurzaak bezoeken.

Garage Pompen & Verlouw is een restaurant waar puur en lekker eten gecombineerd wordt met goede koffie, design, muziek en mensen. Van dinsdag tot en met zondag wordt er een “all day brunch” geserveerd tussen 9 en 16 uur en het diner tussen 18 en 21 uur. Je kunt er ontbijten, geniet van koffie met eigen gebakken taarten en brunchen met gerechten uit de wereldkeuken. Een ideaal beginpunt of eindpunt als je een wandeling maakt door Het Bossche Broek of in Den Bosch gaat winkelen.

Adres
Restaurant Garage Pompen en Verlouw
Parklaan 27g
5211 JL Den Bosch