fbpx

Update: Vanaf 31 december 2019 is Hudson’s Bay gesloten. 

Na het vertrek van V&D en Bijenkorf uit het centrum van Den Bosch voelde het centrum een beetje kaal en incompleet aan. Het heeft een hele tijd geduurd, maar op 21 september 2017 werd de vestiging van Hudson’s Bay in Den Bosch dan eindelijk voor het publiek geopend.

Exclusieve modemerken

In alle Nederlandse Hudson’s Bay filialen bestaat het assortiment voor het grootste gedeelte uit mode en cosmetica. Den Bosch hoort tot de A-filialen met het duurste assortiment. Hier vinden we bekende (en minder bekende) modenamen als Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld. Kate Spade, Calvin Klein, DKNY, Nike, Denham en Armani. De schoenenafdeling is zeer exclusief en origineel met merken als van Lier, Unisa, Bertin, Via, Alexander Wang, Lola Cruz en Tony Burch.

hudsons bay exclusieve modemerken

Cosmetica en The Great Beautybar

Veel jonge meiden zijn ontzettend blij met de komst van Urban Decay, een onconventioneel en enigszins recalcitrant cosmeticamerk. In het nieuwe warenhuis vinden we ook complete MAC afdeling en zelfs de nieuwe föhns van Dyson zijn er te koop. In The Great Beautybar kun je diverse beautybehandelingen laten doen, waaronder het laten aanbrengen van gellak op je nagels.

urban decay in hudsons bay

La Place in Hudson’s Bay

Op de eerste etage vinden we het oude en vertrouwde La Place. Hier kun je lekker eten en drinken met uitzicht op de markt.

la place in hudson's bay

Kelder Hudson’s Bay

In de kelder vind je heel veel originele dingen om je huis mee op te leuken. Ook is er een culinaire / keuken afdeling met  onder andere specialiteiten van Delicious en pannen van LeCreuset. Een afdeling waar je ontzettend hebberig van wordt.

kelder hudsons bay

Hudson’s Bay in den Bosch

De Hudson’s Bay in den Bosch is qua beleving vergelijkbaar met de Bijenkorf die voorheen ook in het centrum van den Bosch is gevestigd. Het assortiment is echter veel uitgebreider en er zijn zowel bekende als iets minder bekende exclusieve modemerken te koop. Als je het met V&D vergelijkt liggen de prijzen in het algemeen wel flink wat hoger.  Niet getreurd, Hudson’s Bay is een aanwinst voor den Bosch, of je nu alleen wil gaan kijken of ook wil kopen. We kunnen weer heerlijk gaan shoppen 😉

Adres: Schapenmarkt 4, 5211 ET ‘s-Hertogenbosch

Bekijk hieronder een impressie van wat er te zien en te koop is in ons nieuwe warenhuis