fbpx

De binnenstad van Den Bosch heeft ongeveer 4000 parkeerplaatsen waar je betaald kunt parkeren op
maandag t/m zaterdag van 09.00-24.00 uur zondags van 14.00-24.00 uur. Een groot deel van het centrum van de binnenstad van Den Bosch heeft een parkeerverbod. Om drukte en dure parkeerkosten te vermijden beschikt den Bosch beschikt over 3 transferia waar je je auto goedkoop kunt parkeren en vervolgens met de bus naar hartje Den Bosch wordt gebracht. Je kunt ook gratis een fiets lenen om naar de stad te fietsen.

Goedkoop parkeren en gratis met de bus naar binnenstad den Bosch

Op een transferium betaal je slechts € 4,00 voor het parkeren en worden maximaal vier personen naar de binnenstad van den Bosch (en ook weer terug) vervoerd. De transferium bus vertrekt van maandag t/m zaterdag en op koopzondagen.
Elke zondag van 10:30 uur tot 18.10 uur

De drie transferia van Den Bosch waar je goedkoop kunt parkeren

Transferium de Vliert

Vanuit het noorden (komende vanuit A2 Utrecht) is het dichtstbijzijnde transferium Transferium de Vliet. Dit ligt dichtbij sportpark de Vliet en het voetbalstadium van FC Den Bosch. Ook kun je kiezen voor een leenfiets
Adres: Stadionlaan 9, 5213 JH ‘s-Hertogenbosch

De P+R citybus 70 gaat richting Parade tot aan halte Sint Josephstaat.
Tussenstop: Bushalte Hinthamereinde,
Tussenstop: Bushalte Hinthamerstraat,
Bushalte Sint Josephstraat Den Bosch

Transferium Pettelaarpark

Vanuit het zuiden of zuidoosten (komend vanuit A65 Vught of N279 Veghel of A2  Eindhoven) is transferium Pettelaarpark goed bereikbaar. Dit ligt dichtbij het Provinciehuis van Brabant. De bus van dit transferium stopt op de Parade (dichtbij de Sint Jan). Ook kun je kiezen voor een leenfiets.
Adres: Pettelaarpark 59, 5216 PP ‘s-Hertogenbosch

De transferiumbus lijn 80 rijdt direct tot halte Den Bosch Parade.

Transferium Deutersestraat

Komende vanuit Waalwijk (A59) of knooppunt Vught (A65) via randweg den Bosch is het transferium Deutersestraat het gemakkelijkste. Dit ligt nabij het Jeroen Bosch ziekenhuis. De bus brengt je naar de binnenstad en stopt op de Vughterstraat en bij het Stadkantoor. Ook kun je kiezen voor een leenfiets.
Adres: Deutersestraat 2 D, 5223 GW ‘s-Hertogenbosch

Er worden maximaal vier personen naar het hart van de stad (en weer terug) vervoerd. Eindpunt en dus opstaphalte terug naar het Transferium is de halte bij de Wolvenhoek in het centrum van Den Bosch.