fbpx

Update: De Kaserne is eind 2019 gesloten

Willemspoort is een nieuw stedelijk gebied aan de zuidwestzijde van Den Bosch. Het ligt tussen de bruisende binnenstad / Paleiskwartier en de groene Gement en is een kwartiertje lopen vanaf het Centraal Station. De wijk is nog in ontwikkeling, maar op de plaats waar vroeger de Koning Willem I Kazerne stond, vind je sinds de zomer van 2016 het hippe hotel en restaurant de KASerne. Je kunt er zowel binnen als buiten eten.

terras van restaurant de kaserne den Bosch
Het restaurant heeft een creatieve kaart waar je kunt kiezen uit verrassende en gezonde gerechten. De gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid met streekproducten en waar mogelijk biologisch. De lunch- en dinerkaart is compact en wordt om de 2 weken aangepast.

Voor de lunch (augustus 2017) kozen wij de volgende gerechten

lunch kaserne den bosch kalfswang met zuurdesumbrood

Zuurdesembrood met lauwwarme kalfswang en dragonmayonaise (12 Euro)

lunch kaserne den bosch ei benedict

Ei Benedict op zuurdesumbrood met Hollandaise en krokante spek (14 Euro)

Binnenkort wordt er aan het restaurant nog een kas gebouwd waar onder andere groenten en kruiden verbouwd zullen gaan worden. En dan kun je in de Kas ook lekker tafelen, en dat maakt de KASerne helemaal uniek.
De ambiance is relaxed, je kunt parkeren voor de deur. Tel daar een uitstekende service en de unieke locatie bij op. Wij zijn nu al fan en kunnen niet wachten totdat de Kas er staat.

Elke dag open vanaf 07.00 uur

De Kaserne
Willemspoort 1
5223 WV ‘s-Hertogenbosch