fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Indoor Brabant 2020 Den Bosch

donderdag 12 maart 2020 - maandag 16 maart 2020

Van 12 tot en met 15 maart 2020 staat Den Bosch volledig in het teken van de paardensport. Het evenement is een van de vier topevenementen die deel uitmaken van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Samen met CHI Genève, CSIO Spruce Meadows Masters en CHIO Aken behoort The Dutch Masters tot de absolute wereldtop. Vier dagen lang demonstreren de beste ruiters van de wereld hun kunsten tijdens Indoor Brabant – The Dutch Masters 2020. Op het programma staan onder andere diverse shows en wedstrijden in dressuur en springen. Hoogtepunten zijn de FEI Dressage World Cup Freestyle op zaterdagmiddag en de Rolex Grand Prix op zondagmiddag.

Indoor Brabant – Dutch Masters

Het programma start op donderdag 12 maart waar zowel de nationale als internationale dressuurtop aan de start zal komen. Als afsluiting van deze geweldige avond zal FIRA een fantastische show verzorgen. En niet zomaar een show! Een eigentijdse combinatie van educatie, sport en entertainment.

The Dutch Masters-Indoor Brabant Horse Show zal op 14 en 15 maart 2020 het podium zijn van de finales van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020. Deze competitie heeft tot doel de beste Nederlandse springruiterjeugd ervaring op te laten doen.

Foto: galerie Thedutchmasters.com

 

Overzicht
Evenement
Indoor Brabant 2020
Locatie
Brabanthallen Den Bosch,

Gegevens

Begin:
donderdag 12 maart 2020
Einde:
maandag 16 maart 2020
Site:
http://www.thedutchmasters.com/

Locatie