fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geraniummarkt Den Bosch op Hemelvaartsdag

donderdag 30 mei 2019 @ 10:00 - 19:00

fgeraniummarkt den bosch hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag zetten de Bosschenaren de bloemetjes lekker buiten. De Geraniummarkt, die traditioneel ieder jaar met Hemelvaartsdag wordt gehouden, markeert de start van het lenteseizoen. Tuin- en balkonbezitters uit den Bosch en de verre omgeving gaan in het centrum van den Bosch op zoek naar kleurige bloemen en planten. Er zijn niet alleen geraniums, maar ook andere soorten voorjaarsbloemen, zomerbloeiers, perkgroed en vaste planten. Ook vind je er terraspotten, hangpotten en zomergoed om tuin of terras klaar te maken voor het mooie weer. Naast de kleurrijke aanblik van een diversiteit van bloemen en planten zullen de muziek en de terrasjes in de binnenstad zorgen voor vrolijke lentestemming. De meeste winkels zijn ook open.  Maak er een leuk weekend van en boek nu een hotel.

Wat maakt de Geraniummarkt den Bosch zo bijzonder?

Wat de Bossche geraniummarkt zo leuk maakt is de de unieke ligging. Het centrum van den Bosch verandert in klerrijk bloementapijt dat omringt wordt door sfeervolle terrasjes. Het uitzicht vanaf de terrasjes op de bloemenzee is indrukwekkend. De markt, Pensmarkt, Hooge Steenweg, Orthenstraat en Schapenmarkt zijn gevuld met kleurrijke bloemen.

Zeker met goed weer is de Geraniummarkt een druk bezochte markt. Als je mooie of goedkope bloemen scoren, zorg dan dat je er vroeg bij bent. Dat geldt ook als je een plekje op een terras wil veroveren.

Bekijk hier een impressie van de Geraniummarkt in den Bosch in 2017.

Geraniummarkt den Bosch 2017:
Locatie: markt en binnenstad Den Bosch

 

 

Gegevens

Datum:
donderdag 30 mei 2019
Tijd:
10:00 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie