fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bossche zomer 2020

woensdag 1 juli 2020 - zondag 30 augustus 2020

bossche zomer den bosch

Als Bosschenaren waren we altijd al verwend met talloze zomerevenementen waaronder Bourgondisch Den Bosch, Introfestival, Q-music Foute Party, Foodtruck TREK, Smèrrig, Festival Levenslied, Theaterfestival Boulevard. En álle kermissen. Maar door de coronamaatregelen van het kabinet kunnen en mogen deze evenementen niet doorgaan.  Omdat Bosschenaren elkaar graag willen ontmoeten is er door de gemeente Den Bosch en een aantal partijen nagedacht over alternatieven voor de zomermaanden juli en augustus 2020 die wel coronaproof zijn. Het idee is een Bossche Zomer vol met met kleinschalige evenementen.

Bossche kwartieren

Omdat de ruimte in de binnenstad beperkt is wordt de gemeente vanaf 1 juli tot 1 september verdeeld in allerlei ‘kwartieren’ zoals de Binnenstad, Kop van ’t Zand, Zuiderpark, Pettelaarse Schans, Brabanthallen, De Groote Wielen en overige locaties. De Bossche Zomer start met 5 kwartieren die samen een lint door de stad vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Maar, hier hoeft het uiteraard niet bij te blijven. Aan de hand van alle initiatieven word er gekeken naar verdere uitbreiding.

Met je voeten in het zand aan de Costa Del Silo

costa del silo bossche zomer

Aan de Tramkade vind je het nieuwe tijdelijke stadsstrand van Den Bosch: de Costa Del Silo.

Lekker eten in het Smakenrad van Den Bosch

smakenrad de bossche zomer

Ook draait het Smakenrad op de  Pettelaarse Schans waar je van  ’s-ochtends tot ‘s-avonds niet kunt genieten van heerlijk eten en drinken en een schitterend uitzicht op 50 meter hoogte, De dichte gondels van het grootste reuzenrad van Nederland zijn omgetoverd tot comfortabele en sfeervolle restauranttafels. Bestel je tickets  vooraf op smakenrad.nl

Zomerterras zuid

zomerterras zuid

Een mooi voorbeeld van de Bossche Zomer is zomerterras Zuid (vanaf 2 juli 2020 elke dag geopend). Het terras is gebouwd in het groene gebied tussen Rugbyclub the Dukes en het Zuiderpark. Mooi uitzicht, goede wijnen en heerlijk frisse biertjes. Signature dishes van de Bossche restaurants Nom Nom en Bar35, en met een béétje geluk nog wat livemuziek op de achtergrond. Wat wil je nog meer?

De Bossche Kemping

Ga je deze zomer niet op vakantie? Kom dan naar De Kemping op het Wilhelminaplein en ervaar het ultieme Kempinggevoel in Den Bosch. Je kunt lekker eten en borrelen in de beschikbare tentjes, een potje Jeu de Boule spelen, een excursie boeken of kiezen voor andere Kemping activiteiten. Restaurant BUURT, Eetbar DIT, De Spijsbereiders enOven Aan, Kom Eraan zorgen voor het eten en drinken en doen zelfs de afwas voor je. Je kunt er ook naar het toilet, maar het is niet nodig om zelf een WC-rol onder je arm mee te nemen.

de Kemping den Bosch

Het Kemping nummer is : 06- 42604856. Loop lekker binnen, of buiten. Ze zijn geopend van 11.00 – 23.00 uur.Slapen doe je in je slaapzak thuis.

 

Actueel Programma Bossche Zomer

Het volledige programma voor de Bossche Zomer van vind je op de website van De Bossche Zomer.

 

 

 

Gegevens

Begin:
woensdag 1 juli 2020
Einde:
zondag 30 augustus 2020
Site:
https://www.debosschezomer.nl/

Locatie

Den Bosch
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie