fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bossche Waterweek met het grootste waterpistolengevecht en veel andere activiteiten

donderdag 14 september 2017 - maandag 18 september 2017

bossche waterweek en waterpistolengevecht

Van 14 tot 17 september vind de eerste Bossche Waterweek plaats: vier dagen vol activiteiten op- en rond het Bossche water! Het programma van de Bossche Waterweek is divers; sport, cultuur, wetenschap en recreatie komen samen. Heel handig is de Bossche Waterweek app die voor iedereen gratis te downloaden is via de Appstore voor Apple en Google Play voor Android. In deze app zie je een kaart van den Bosch met daarop alle activiteiten en shows die er plaats vinden. Maar je kunt ook zien waar je wat kunt eten of waar de toiletten staan.  Iedere BWW dag wordt de kaart vernieuwd zodat je zelf kunt zien wat er te doen is en waar.

Veel activiteit op en rond het water

In totaal vinden er tijdens deze eerste editie rond de veertig verschillende activiteiten plaats. Bekende activiteiten als Maritiem ‘s-Hertogenbosch, Swim to Fight Cancer en de Rubberbotenparty. Ook zijn er diverse nieuwe activiteiten. Vrijdagavond kun je tijdens de Drijf-Innn movienight film kijken vanaf de Dieze en vanaf Stadsstrand de Witte Sieb. Leg je bootje aan, stap op bij vrienden en de koude Kornuitjes en Popcorn worden naar je boot gebracht door de DOK073 sloep!

Waterpistolengevecht

Op zondag 17 september vindt de recordpoging ’s Werelds grootste waterpistolengevecht plaats op de markt in den Bosch. De opbrengst hiervan gaat via Swim To Fight Cancer naar KWF kankerbestrijding voor onderzoek. Maar er is nog veel meer! Suppen over de Dommel en een Drakenbootrace op de Dieze, voor wanneer je honger hebt zijn er bijvoorbeeld het pop-up restaurant Yes Chef! en de Zilte Zondag, voor de kinderen is er Kindermaritiem, het Waterfun-plein en zeilen op de Ertveldplas. Voor de jongeren is er natuurlijk het strandfeest op de Witte Sieb en de Harbourparty op de Tramkade.  De verschillende activiteiten worden verbonden met een Watertaxi die je via de Bossche Waterweekapp kunt oproepen.

Eerste Bossche Waterweek in 2017

Bekijk een impressie van de eerste bossche Waterweek in 2017

Overzicht
Evenement
Bossche Waterweek
Starttijd
september 14, 2017
Eindtijd
september 17, 2017
Beschrijving
Van 14 tot 17 september vind de eerste Bossche Waterweek plaats: vier dagen vol activiteiten op- en rond het Bossche water! Het programma van de Bossche Waterweek is divers; sport, cultuur, wetenschap en recreatie komen samen. Op zondag 17 september vindt de recordpoging ’s Werelds grootste waterpistolengevecht plaats op de markt in den Bosch.

Gegevens

Begin:
donderdag 14 september 2017
Einde:
maandag 18 september 2017

Locatie