fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Asperges in het Veld

vrijdag 1 maart 2019 - woensdag 20 maart 2019

Midden in de omliggende natuur in de directe omgeving van Den Bosch, om precies te zijn op de landerijen van de Heihoorn in Cromvoirt, verrijst ook in 2019 weer  het sfeervolle pop-up restaurant Asperges in het Veld.  Dit jaar verhuizen de tenten naar ‘de overkant’ van het mooie terrein, waar ze in spiegelbeeld komen te staan ten opzichte van vorig jaar. Het restaurant werkt samen met Verhoeven Asperges, een teler die op biologisch dynamische wijze een de lekkerste asperges kweekt. Het pop-up restaurant biedt van 16 mei tot en met 2 juni 2019 plaats aan 150 gasten.

Aspergeteler Verhoeven uit Cromvoirt

De familie Verhoeven heeft een lange traditie in het kweken van de betere Brabantse asperges. De familie werkt met veel passie in hun bijzondere aspergebedrijf. Er zijn namelijk maar een handje vol aspergekwekers die net zoals Verhoeven Asperges op biologisch/dynamisch wijze (h)eerlijke asperges kweken. Bij deze methode zijn geen chemische correctiemiddelen toegelaten. En staan de planten ook wat verder uit elkaar. Dat levert een (h)eerlijke en veel lekkerdere asperge op en dat proef je. Verhoeven Asperges levert zijn asperges aan de betere horeca en retailers in de regio. Veel particulieren komen speciaal naar hun asperge-winkel in Cromvoirt, uiteraard direct naast de kwekerij. De betere chef-koks zijn steeds op zoek naar lokale biologische producten. En vertellen het ‘verhaal’ van Verhoeven Asperges maar wat graag aan hun gasten.

pop up asperge restaurant bij verhoeven

Sterrenrestaurants komen koken

Het pop-up restaurant heeft 11 restaurants bereid gevonden om 1 of meerdere dagen te komen koken. Dit jaar zijn er 5 restaurants aanwezig met één Michelinster: de Rozario uit Helmond , Flicka uit Kerkdriel, Valuas uit Venlo, de Heer Kocken en Noble, Verder zijn Seasons & Moor Dining & Wining, Ries & Auberge De Veste, ’t Misverstant, De Fuik, Graphite by Peter Gast en Cercle des Gourmets. van de partij. Vanaf 1 maart 2019 kun je zien wie wanneer kookt en kun je ook direct reserveren.

Gegevens

Begin:
vrijdag 1 maart 2019
Einde:
woensdag 20 maart 2019